Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Sävö Vandrarhem

Vandrarhemmet består av två byggnader, Båtsmannen och Lotsen.

I Båtsmannen hittar du 5 rum med 2-4 bäddar per rum. Rummen är enkelt inredda med våningssängar. Vänligen notera att våra 2 och 3 bäddsrum ligger på övervåningen, vilken endast nås via en brant trappa. I Båtsmannen finns två fullutrustade kök där kan du laga din egen mat och förvara dina matvaror. Här finns spisar, ugnar, kylskåp, frys, mikro och diskmaskin. Och givetvis matbord och stolar.

I Lotsen hittar du två rum där det ena rummet har 4 bäddar och det andra har 6 bäddar. I 6 bäddsrummet i detta hus är husdjur välkomna.
Vi har gjort om två av våra 4-bäddsrummen till familjerummen. Ett familjerum har två enkelsängar plus en våningssäng. De två 4 bäddsrummen har fortfarande 2 st våningssängar i rummen.
I Lotsen hittar du även receptionen och vår trevliga frukostmatsal.

Varmvattensduschar och 3 miljötoaletter är gemensamma och dessa hittas i en byggnad strax intill.

I den stora lummiga trädgården finns flera picknickbänkar och vi har klotgrillar till utlån En stor grillplats finns precis utanför trädgården.

Se tillgänglighet och boka. Från 330 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.