Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Sävö Vandrarhem

Vandrarhemmet består av två byggnader, Båtsmannen och Lotsen.

I Båtsmannen hittar du 5 rum med 2-4 bäddar per rum. Rummen är hemtrevliga med sköna sängar och våningssängar. Vänligen notera att våra 2 och 3 bäddsrum ligger på övervåningen, vilken endast nås via en brant trappa. I Båtsmannen finns två fullutrustade kök där kan du laga din egen mat och förvara dina matvaror. Här finns spisar, ugnar, kylskåp, frys, mikro och diskmaskin. Och givetvis matbord och stolar.

I Lotsen hittar du två rum där det ena rummet har 4 bäddar och det andra är ett familjerum där husdjur är välkomna.
Vi har gjort om två av våra 4-bäddsrummen till familjerum. Ett familjerum har två enkelsängar plus en våningssäng. De två 4 bäddsrummen har fortfarande 2 st våningssängar i rummen.
I Lotsen hittar du även receptionen och vår trevliga frukostmatsal.

Varmvattensduschar och 3 miljötoaletter är gemensamma och dessa hittas i en byggnad strax intill.

I den stora lummiga trädgården finns flera picknickbänkar och vi har klotgrillar till utlån En stor grillplats finns precis utanför trädgården.

Hyr ni hela huset så ingår även samlingslokalen Sjöboden i hyran där ni kan samlas kring långbord och äta middag tillsammans.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.