Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Salnö Gård

På Salnö Gård bor du i en lugn, lantlig miljö med frisk luft och storslagen natur runt knuten. Vi har 21 varsamt renoverade och individuellt inredda rum med bevarad charm såsom öppna spisar och gamla fina möbler. Rummen är ljusa och rymliga och vi strävar efter att välja naturliga material så långt som möjligt. Vi bäddar våra sängar med manglade lakan som torkat i den friska luften, för den rätta känslan.

Frukost serverar vi i vår pampiga Kaptens-sal, eller om vädret tillåter i vår vackra trädgård, alternativt i vårt lusthus för den som vill sitta lite mer avskilt. Frukosten består av ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt.

Vi har valt att inte ha TV på rummen, för att stärka känslan av det lantliga lugnet. Men för de som vill så finns TV i samlingsrummet i såväl huset Oscar som i huset Eleonora. Obegränsad wi-fi finns tillgängligt i samtliga rum och gemensamma utrymmen.

Våra rymliga dubbelrum har alla plats för extrasäng om så önskas. De sju dubbelrummen finns i det nyrenoverade huset Eleonora där det även finns ett kök för gäster som önskar laga egen mat. Dessa rum har dusch och toalett alldeles utanför rummet.

Enkelrummen finns i det nybyggda huset Oscar. Tolv rum en trappa upp och två tillgänglighetsanpassade rum på bottenvåningen, alla med dusch och toalett på rummet.

Vi har även ett dubbelrum och ett enkelrum reserverade för våra fyrbenta gäster. Här debiterar vi en extra städavgift om 200 kr per vistelse, som betalas på plats.

Köket i huset Eleonora är till för alla gäster som önskar laga egen mat. Närmaste affär är ICA i Backa beläget tre km från Salnö Gård. I Älmsta, tolv km bort, finns mataffär med stort utbud.

Vill man äta på servering finns på sommaren Barnens Ö Krog & Scen ca tre km bort. Där sitter man vid Bagghusfjärden och ser solen gå ner. Till Edblads i Gåsvik är det sju km och i Elmsta finns ett flertal restauranger samt även i närheten Väddö Gårdsmejeri eller Kröns Handelsträdgård med servering i blomsterhavet. På väg dit passerar man Väddö Golf som även har restaurang.

Se tillgänglighet och boka. Från 650 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.