STF Sälen Torgåsgården Fjällgård

Grupper

Torgåsgården passar alldeles utmärkt att hyra för grupper. Både små och stora. Här finns plats för som mest 52 gäster med möjlighet för ytterligare 4 st i extrasängar, dvs totalt 56 personer. En hel buss med andra ord.

Rummen fördelas på 2 st 2-bäddsrum, 6 st 4-bäddsrum, 4 st 6-bäddsrum och är fördelade på två plan. Varje plan har tre toaletter, 2 duschar och ett torkrum.

Här finns ett stort och välutrustat kök, matsal med smart-tv där man kan koppla upp sig för genomgångar, redovisningar o.s.v. Dessutom ett allrum/tv-rum uppe med stor soffa och smart-tv där Netflix m.m. går att logga in på. Populärt vid filmvisning och samlingar. Grymt wifi finns i huset.

Stor parkering med plats för buss eller flera bilar.

Vi kan ordna frukost och enklare mat vid förbeställning samt samarbetar med Coop Sälen som kör ut förbeställd mat.

Det bästa är såklart vår trädgård och naturen runt omkring och alla de möjligheter detta erbjuder. Vi kan behjälpliga med aktiviteter som 5-kamp, tipspromenad, kortare vandringar med mera. Är ni sugna på något utöver det vanliga kan vi i samarbete med företaget Peakpoints ordna besök vid ett riktigt björnide med guide.

Hör av dig så diskuterar vi vad som passar just er.

Välkommen med din offertförfrågan!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.