Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Säffle Wingården B&B

Mer om STF Säffle Wingården B&B

STF Wingården B&B hittar du på natursköna Värmlandsnäs med utsikt mot Vänern. Huset byggdes 1924 och var ursprungligen en affär som senare byggdes om till vandrahem. 2017 gjordes det om till B&B och i samma veva totalrenoverades huset invändigt. Idag finns fem fräscha rum, frukostmatsal och en härlig lounge. Här njuter du av fin utsikt mot Värnen och fantastiska solnedgångar.

Växt- och djurlivet är rikt med mycket fåglar, vilda blommor och djur. I vår vildvuxna trädgård kan du passa på och koppla av. Här finns rosor, träd och buskar och framför allt en skön hängmatta.

I Ekenäs finns många fina badplatser där du kan koppla av och ta dig ett uppfriskande dropp. För den aktiva är vägarna runt omkring utmärkta för cykelturer. Passa även på att vandra pilgrimsleden som ligger i närheten eller om du hellre vill vandra ner till sjön för att spana på fåglarna.

STF Wingården ligger cirka 3-4 timmar från Stockholm, Göteborg och Oslo.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.