Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Röstånga/Villa Söderåsen B&B

Mer om STF Röstånga/Villa Söderåsen B&B

STF Villa Söderåsen i närheten av Skäralid byggdes 1904, och ligger som ett varmt hjärta mellan byn och tillgängligt vild natur. Från framsidan av huset blickar du ut över den levande och kreativa byn Röstånga med konsthall, mikrobryggeri, butiker och restauranger. Går du ut genom bakdörren stiger du rakt in i Söderåsens Nationalpark med böljande bokskog och hisnande rasraviner.

STF Villa Söderåsen har 14 gästrum fördelat på olika rumskategorier. Här finns enkel-, dubbel- och trebäddsrum. Badrum & toalett hittar du i närheten utanför ditt rum. Vi har ett luftigt gästkök där flera familjer kan laga mat samtidigt. Vill du hellre grilla, finns det gott om grillmöjligheter i vår rymliga trädgård. I trädgården hittar du också många ställen för skön avkoppling, lek och spel.

Är ni en grupp eller om du ska arrangera ett större event går det utmärkt att hyra hela huset för till exempel fest, bröllop, släktträffar, kurser samt företagsevent eller konferenser.

Vår vision är att STF Villa Söderåsen ska fungera som en mötesplats mellan människor och naturen men också som en plats där du kan få ro och kraft att möta dig själv.

Varmt välkommen till oss!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.