STF Regna Vandrarhem

Hitta till STF Regna Vandrarhem

Det är nära till Regna från många platser i södra Sverige. Regna ligger mitt emellan Örebro och Norrköping och mellan Finspång och Vingåker. Regna tillhör Finspångs kommun och det är knappt 25 km till tätorten. Det är ungefär lika långt till Vingåker.

Med bil
Regna ligger cirka 200 km från Stockholm och det tar cirka två timmar med bil om du åker E4:an ner till Norrköping och sedan svänger av mot Finspång. Du kan också åka via Gnesta och Katrineholm, vilket är en något kortare sträcka och mycket vackrare, men den tar längre tid.

Om du kommer från Västerås eller Eskilstuna är det bästa att åka via Julita och Vingåker. Från Örebro åker du via Pålsboda och Bo (sista biten mycket slingrig!) eller via Kilsmo och Brevens bruk. Söderifrån kör du enklast via Skärblacka och Finspång.

Med tåg och buss
Närmaste tågstation ligger i Vingåker. Det finns direkttåg från Stockholm och Hallsberg. Resan tar cirka 1,5 timme från Stockholm.

Buss 417 från Finspång stannar precis vid Regnagården. Hållplatsen heter Regna kyrka.
  • GPS-koordinater: N58.892515°, E15.69514°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.