STF Ransbysätern

Mer om STF Ransbysätern

Hugg din ved, hämta vatten från brunnen och njut av lugnet i naturen.
Säterstugorna ligger på uråldrig mark, som brukades fram till 1930-talet. Nu är den åter upprustad med boende, bete och fäbodliv. Under en dag i juli anordnas Utmarksmusiken då man kan få höra folkmusik, kulning och trolska toner.

Du bor i rustikt timrade stugor utan el. Varje stuga har tre till sex bäddar, braskamin och gasolspis. Täcke och kudde finns och du tar med eget sänglinne. Friluftsdusch och utedass.
Det är 3 km till badsjö. Vandringsleder tar dig till Ransby med Utmarksmuseet & Pilgrimstapeten och till Långbergets Sporthotell med aktiviteter. Närhet till den vilda naturen, svamp och bärplockning.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.