STF Prinsvillan

Hitta till STF Prinsvillan

Prinsvillans adress är Kyrkvägen 5 i Tyresö. Tyresö ingår i Stockholms län och är beläget cirka 20 km sydöst om Stockholm.

Enklast tar du dig till Stockholm med kollektiva färdmedel från olika delar av landet. Från Stockholm tar du sedan enkelt buss 875 från Gullmarsplan mot Tyresö kyrka eller buss 815 från Gullmarsplan mot Tyresö slott. Båda bussarnas ändhållplats stannar en kort promenad från Prinsvillan.

Kommer du med egen bil rekommenderar vi att du ställer din gps för bästa körrutt beroende på varifrån du kommer. Vi ligger alldeles i närheten av kyrkan och parkering finns efter den lilla bron till höger.
  • GPS-koordinater: N59.2351944°, E18.2991889°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.