Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Prinsvillan

Våra rum är inrymda i den tidigare Handelsboden. De nio mysiga rummen har alla olika storlek och karaktär. Från det lilla enkelrummet med läshörna under takbjälkarna till den större sovsalen för hela kompisgänget. Familjer och par sover också gott här, i stora rum med sköna sängar. Rummen är bäddade med härliga linnelakan och sängkläder och handdukar ingår alltid i alla logipriser.

De fräscha badrummen med duschar och toaletter är gemensamma och finns i anslutning till rummen.

På morgonen står frukostkorgen och väntar i köket. Avnjut den i matsalen eller duka upp den på verandan och börja dagen med fågelsång. Visste du förresten att den ovanliga fågeln Kungsfiskaren syns till här?

Som gäst på vandrarhemmet Handelsboden vid Prinsvillan har du också tillgång till vårt gästkök och den ombonade matsalen för självhushåll samt ett trevligt TV-rum. Utanför väntar den lummiga trädgården med flera möjligheter till utomhusaktiviteter.

I Handelsboden har vi en skön bastu som du gärna får nyttja under vistelsen.

En del grupper som kommer till oss väljer att hyra hela vandrarhemmet Handelsboden. Det är ett härligt sätt att samla gänget. Handelsboden passar utmärkt för konfirmationsläger, övernattande bröllopsgäster, mindre konferenser och kurser. Närliggande Pilgrimscentrum erbjuder vackra möteslokaler på gångavstånd och Tyresö kyrka är Sveriges näst mest populära vigselkyrka efter Seglora kyrka på Skansen.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.