STF Pinetree Lodge

Mat & dryck

Under sommaren 2021 har vi avvikande öppettider i restaurangen beroende på när du kommer till oss. Önskar du äta eller har du bokat våra stugor med självhushåll och önskar boka till måltider – kontakta oss på 0978-690 800. Varmt välkomna!

I huvudbyggnaden finns restaurangen. Här serverar vi frukost, lunch och middag. Vi använder lokala råvaror och låter dig smaka på det som Norrbotten och Lappland har att erbjuda. Vårt mål är att du ska få en god måltid så har du någon allergi eller annan diet försöker vi alltid tillgodose dina behov i största möjliga mån.

Brown Bear Bar

Följ med oss till Brown Bear Bar för att prova en lokalt bryggd öl eller en drink gjord på hjortron. Fyll dina sinnen med upplevelser.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.