STF Persåsen

Hållbarhet

Hos oss kan du semestra med gott samvete. Vi jobbar aktivt med att hela vår verksamhet ska vara hållbara – från samarbete med lokala ekologiska producenter i köket, till uppvärmningen med förnybar energi skogen.

Upptäck hållbart hos oss

Hos oss kan du utforska våra fantastiska natur- och kulturmiljöer hållbart till fots, cykel eller med skidor på vintern. Är du mer hungrig än så rekommenderar vi ett besök i vår restaurang om den är öppen som erbjuder lokala och säsongsanpassade menyer baserade på ekologiska råvaror

Du som gäst kan bidra

 • Res hållbart: Res kollektivt till oss så minskar du utsläppen från din semester rejält!
 • Ät hållbart: Ät närproducerat och handla hos våra grannar i bygden så stöttar du vårt lokalsamhälle
 • Upptäck hållbart: Utforska våra vackra omgivningar till fots, cykel eller skidor och gör dem gärna ännu vackrare genom att plocka upp skräp du hittar.

Vi uppfyller STFs hållbarhetslöfte bl.a. genom att vi installerat fliseldning som producerar vår värme.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.