Butik

Boendets huvudsida: STF Persåsen

Vi har en välfylld present- och inredningsbutik som erbjuder vårt eget såväl som andra tillverkares hantverk. Här hittar ni vårt eget hantverk i trä med allt från belysningsarmaturer, skärbrädor, klädhängare till hela inredningar eller möbler. Vi erbjuder även annat hantverk i smide, keramik och glas. Här finns även Leif Wikners härliga träägg och träklot i alla möjliga Svenska och utländska träslag. Vill du ha med dig något unikt hem så ska du titta närmare på vår egen Uppstickartupp, som finns i olika storlekar, färger och prisnivåer.

Upplev även våra utställningar som beskriver det rika kulturlivet i bygden. Året runt finns möjlighet att besöka vårt snickeri och se hur vi tillverkar presentartiklar, möbler och inredningar i trä. Vill ni veta mer kan ni mot en avgift förboka en berättarstund för att lära er mer om verksamheten i Persåsen och vad som finns att uppleva i området.

Läs mer om hela vår verksamhet i Persåsen på www.persasen.se

Välkommen!

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.