STF Örserum Örserumsbrunn Gestgifveri

Grupper

Möte & konferens
Grännatraktens gemytligaste hotell och konferensanläggning bjuder på en charmig lantlig miljö precis intill sjön Ören. Örserumsbrunn Gestgifveri är ett lagom resmål från både Stockholm, Göteborg och Malmö. Här väntar en skön känsla av att vara mitt i naturen. En konferens på hos oss är både avkopplande och inspirerande.

Vi har två konferenslokaler och den största av dem har plats för 75 personer. Här finns gott om umgängesytor, såväl inne som ute. Vi arbetar hållbart och i vår restaurang nyttjar vi ekologiska och lokalproducerade råvaror i största utsträckning. Vi kan också erbjuda ett stort utbud av aktiviteter i samband med ert möte.

Bröllop & fest
Det är många som under årens lopp har friat och firat här på Örserumsbrunn Gestgifveri. Med värme och omtanke tar vi emot er och era gäster och ser till att alla känner sig hemma. För att kunna ordna allting på bästa sätt vill vi naturligtvis lära känna er och lyssna in era önskemål. Vi har flera lämpliga lokaler med plats för upp till 100 festdeltagare, och vår natursköna omgivning skapar fantastiska miljöer. Vi planerar gärna programmet, menyn, dekorationer, och andra detaljer tillsammans med er.

Välkommen till idyllen vid sjön Ören!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.