STF Omberg/Stocklycke Vandrarhem

Mer om STF Omberg/Stocklycke Vandrarhem

Välkommen till Stocklycke Vandrarhem, ett vandrarhem som är beläget i centrum på Ekopark Omberg. I våra charmiga hus kan vi erbjuda 46 gäster en god natts sömn.

Vaggandes till porlande bäckar och fågelkvitter.
På morgonkvisten är ni välkomna in till vår sal för att avnjuta vår frukostbuffé med ekoprodukter, hembakt bröd, egengjord sylt/marmelad,
närodlat och mycket mer godsaker. Frukosten förbokas senast dagen innan.

Fortsätt dagen med en vandringstur, här finns många att välja utav. För den kulturintresserade kan man få en visning i Ellen Keys hus eller
besöka Alvastra Klosterruin, Rökstenen eller Hästholmens hällristningar.

Varmt välkomna in till vårt café där vi serverar hembakt fika och lättare luncher. Till våra vandrarhemsgäster erbjuder vi middag på fredagar och lördagar. Middagen serveras klockan 18 och förbokas 48 timmar innan. Vi kan för närvarande inte ta emot djur i vårt vandrarhem.

All vår mat och fika är lagad och bakad i vårt egna kök. Vi använder egenodlat eller närodlat i den största mån vi kan. Även ekologiskt om det finns att välja.

Våra öppettider:
Café öppet dagligen 1/5-1/9 mellan klockan 11-17
Öppet helger & röda dagar klockan 11-17 fr.o.m. 23/3-28/4 samt 7/9-13/10

Vandrarhemmet är öppet 18/2-3/11. Vi tar emot grupper året om.

Hjärtligt välkomna till Stocklycke
Önskar Hanna & Lovisa med personal

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här