STF Malmö Ohboy Hotell

Hitta till STF Malmö Ohboy Hotell

Till Malmö tar du dig enkelt med tåg eller långfärdsbuss från hela landet. Ohboy hotell är beläget i Västra Hamnen, fem minuter med buss eller cykel från Malmö centralstation och centrum.

Buss
Från Malmö centralstation tar du dig till Ohboy hotell snabbast med buss nr 5. Den går var 10e minut. Ladda ner Skånetrafikens app för iPhone eller Android. Där kan du söka efter snabbaste sättet att dig fram genom Malmö och Skåne och köpa biljetter.

Cykel
I stad platt som Malmö är cykeln det självklara sättet att ta sig fram. Varje rum har var sin cykel. Om du behöver ha fler cyklar finns de att hyra via cykeluthyrningstjänsten Donkey Republics app för iPhone och Android.

Skulle du komma med bil till Malmö och till oss kan det vara bra att känna till att vi inte har någon egen parkering. Det finns i området, men kan bli en bit bort. All parkering är också avgiftsbelagd.
  • GPS-koordinater: N55.614201°, E12.98334°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.