STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem

Grupper

Vandrarhemmet passar mycket bra för barnfamiljer och släktträffar. Här finns en park där det går att leka, spela fotboll och kasta kubb. Det finns en stor äventyrslekplats, skatebana och boule alldeles i närheten, liksom badplatser i småsjöarna och Vättern.

Det går utmärkt att hyra hela anläggningen eller ett av de två stora husen Granliden och Slöjdvillan som båda är försedda med fullt utrustade kök.

Ur gästboken

190531

Sova i hembygdsgård, oväntat och mysigt. Slöjdsalen som frukostställe är jättefin, trevligt samtal om vandringar, meditation och allemansrätten! Den ska vi vara rädda om.

Pia Sandén Lund/Eksjö

Tonje Frankenius Kjell

190523

Vilket ställe! Blev glatt överraskad av miljön och de trevliga människorna i hembygdsföreningen som råkade ha möte när jag kom.

Camilla Palm, Malmö.

190511

Jag har sovit gott i Kiosken, tillsammans med min hund! Trevlig miljö, god frukost och vänligt bemötande. Jag kommer tillbaka snart.

Gunilla Olsson, Stockholm + Tippi, pudel

190512

En natt i Ödeshögs vandrarhem denna gång. Nästa gång blir det kanske flera personer och nätter. Vi hoppas för vårt intresse är väckt om platsen och omgivningen.

Gerhard Makowsky, Täby

190505

Bättre miljö är svår att hitta när vi skulle fira familjens farmor/mormor Elin på hennes 75-årsdag. Vi kom från Härnösand, Bagarmossen, Mölndal och Västervik.

Tack!

Familjerna Svensson/Axelsson/Tillhagen/Lindahl

190512

Ödeshög visade sig från sin soliga sida. Men innan vi gick in. Stimulerade av husets alla verktyg skrev vi så pennorna glödde. Det var inte helt enkelt att ta sig hit. Men det var verkligen värt det.

  1. Jättenkelt – om man tar sig till Mjölby och därifrån buss till Ödeshög.

Skrivargrupp som firade 25-årsjubileum

190503

Tack för trevligt mottagande och gästvänlighet. Vi kände oss som pionjärer i Ödeshögs vandrarhem när vi fick vara med i överlämningen till den nya värden. Gott kaffe och fina historier. Nu är vi laddade för nya äventyr.

Karl Torring och Tove Hallqvist (De första vandrarna på den nya Signaturleden som övernattade på STF Ödeshögs vandrarhem)

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.