STF Ockelbo Vandrarhem

Mer om STF Ockelbo Vandrarhem

Huset har renoverats både ut- och invändigt. På vandrarhemmet bor du i dubbelrum eller flerbäddsrum och har tillgång till kök för självhushåll. Härifrån har du nära till allt som finns att uppleva i bygden. Du kan handla, ta en härlig promenad längs stranden eller svalka dig med ett kvällsdopp. Om du vill fiska finns det många sjöar som väntar på dig. Vintertid finns Kungsbergets skidcenter bara tre mil bort.

I Ockelbo väntar Hälsans Stig, som sträcker sig runt byn och längs Bysjöns sydvästra strand och det kulturhistoriska Wijområdet med sin speciella trädgårdsanläggning. Stigen tillkom under 60-talet för att stimulera till promenader och motion. Du kan också ta dig utanför Ockelbo och uppleva Finnskogsriket, det stora och i många stycken unika natur- och kulturområdet mellan Hälsingland, Gästrikland och Dalarna.


Livsmedel, bank, post, affärer 100 meter.
Restaurang Sjöbacken 200 meter.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här