STF Nyrups Naturhotell

Hitta till STF Nyrups Naturhotell

Du kommer via mail att få en översiktskarta över Naturhotellet med en instruktion kring hur du hittar till vår parkering alternativt till busshållplatsen på Frostavallen.

En vandringskarta över Frostavallen hittar du på www.skanskalandskap.se och lokala busstider från stationen i Höör till Frostavallen hittar du på www.skanetrafiken.se

Från vår parkering i skogen är det cirka 10 minuters promenad till Naturhotellet, så packa gärna i ryggsäck så blir det lättare att bära.

När du kommer fram till Naturhotellet ska du fortsätta in i
Naturhotellet ända fram till vår samlingsyllehydda Älvan där vi kommer att ta emot er. Skicka gärna ett sms med ungefärlig ankomsttid till 0761-398764.
  • GPS-koordinater: N55.975011°, E13.477457°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.