Upplev mer

Året om finn mycket att hitta på och upptäcka i närheten av Lasätter gård. Vi vill ge våra gäster naturen som inspirationskälla och göra det lättillgängligt för alla. Vi vill också sprida kunskap om gammal hantverkstradition, mat och dryck och skapande verksamhet. Nyköping ligger 15 minuter från Lasätter och är en småstadsidyll med  stor tillgång till kultur, hantverk, historia och shopping samt ett stort urval av caféer och restauranger.

  • Ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer är Palstorpshage Äventyrsgård och skogsby.
  • Hellmanska gården är ett mysigt fikaställe. Fortsätt sedan till Nyköpingsån och besök Nyköpingshus samt hamnen.
  • Besök gärna tältkåtan, en enkelt sätt att umgås. Här kan man ta en öl och känna värmen från elden, kanske laga middagen utomhus eller grilla korv med barnen. Vintern på Lasätter erbjuder fin skidåkning och perfekt för långfärdsskridskor på de mängder av sjöar som finns i Sörmland. Med Lasätter som bas, finns sedan en mängd upplevelser, sevärdheter och aktiviteter i omgivningen att upptäcka.

Fråga oss gärna om fler saker att göra i närheten av Lasätter gård så hjälper vi dig!

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.