Gruppbokning

Lasätter gård är en kreativ mötesplats för företag som önskar rå sig själva. Den charmigt ombyggda Gästladan med sin trivsamma atmosfär passar utmärkt för grupputveckling och relationsskapande verksamhet. Utomhusmiljön för aktiviteter och trevliga stunder runt brasan i tältkåtan ger våra gäster inspiration och kreativitet i all sin enkelhet.

Konferensaktiviteter

En konferensaktivitet kan vara mycket. Att uppleva naturen och stillheten under vandringen eller runt lägerelden, lära sig något nytt som smide, slöjd och bygdens historia, det kan vara alldeles tillräckligt som kontrast till vardagens stress.

Promenadmöten walk-and-talk

Förlägg mötet sida vid sida istället för att sitta vid ett bort öga mot öga. Rörelse av kroppen hjälper oss att bli kreativa och lugna. Och får motion samtidigt som vi har vårt möte. Vi har fina promenadslingor i naturen med olika längd. För lite längre vandringar, ta med lunchen ut och vandra Sörmlandsleden. Njut av den medhavda matsäcken vid en vacker lägerplats och låt mötet fortsätta. Det finns fler rundslingor nära gården för en halvdags- eller heldagstur ute på leden.

Laga mat tillsammans – på flera sätt

 • Boka din egen kock och bli proffs i köket.
 • Baka äkta Italiensk Pizza i vår egentillverkade lerugn, eller värm upp den vedeldade stekhällen och grilla direkt. Ett nytt sätt att laga mat på, alla är med och samlas runt lägerelden.
 • Tillaga en wok eller paella över grillhällen.
 • Flytta ner köket till tältkåtan och laga något tillsammans över öppen eld. Trevligt under höst/vinter halvåret.
 • Naturens Skafferi. På våren kan vi plocka det som växer vilt och av det som kallas ogräs trollar vi fram en god, vacker och livgivande maträtt som vi sen avnjuter till lunch eller middag.

Konferens och natur

Vik några timmar, så tar vi med er ut på en guidad vandring i vår bygd som lika mycket är en fin naturupplevelse som en spännande resa i vår historia.

Friluftsaktiviteter och teambuilding

I samarbete med lokala aktivitetsföretag kan vi erbjuda alla former av aktiviteter där syftet är att ha kul tillsammans och komma ihop sig som grupp. Välj mellan friluftsaktiviteter såsom kajakpaddling, mountainbike, fiske eller äventyrsbana, femkamp och paintball. Om du själv vill arrangera en aktivitet finns stora gräsytor och skog att vistas i.

Smide och slöjd

Att smida är en trevlig och passande aktivitet för att bygga gemenskap och samhörighet i en grupp. Att stå i värmen vid elden och höra klangen av hammaren mot städet ger en häftig känsla om svunnen tid. Eller, följ med ut i skogen och lär er hur de olika trädslagen nyttjas och vad som passar bäst för att slöjda olika föremål.

Bröllop

På Lasätter kan varje gäst skapa sitt eget bröllop i sin egen personliga stil där ens vänner och familj är delaktiga. Här gifter ni er och festar i vackra omgivningen och den personliga miljön i riktig “Bullerbystil”. Självklart är det inte bara bröllop som firas här, utan också födelsedagar, kräftskivor och temafester. Men det är helt klart att bröllopen dominerar.

Festladan är i ursprungligt skick med historia och känsla kvar i väggarna. Verandan och uteplatsen ligger fint beläget med kvällssol och utsikt över hästhagarna.

Intill festladan ligger det rymliga Gästladan på 300 kvadratmeter med kök för uppläggning och boende för 12 personer. Den är tillgänglig från fredag-söndag. Smidigt och nära boende för släkt och vänner som hjälper till med arrangemanget.

I omgivningen finns flertal boendealternativ för gästerna. När ni bokar, får ni tillgång till ”tipslistan”,  listan till alla lokal kontakter ni behöver ha för att arrangera er drömfest. Samt vägledning, hjälp och tips från oss på Lasätter gård.

Klicka på ”Gruppförfrågan” , så mejlar vi mer info och priser.

Se vår bröllopsfilm

Bröllopspar lasätter gård
middagsdukning bröllop

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 300 kr

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.