Upplev mer

Vi sätter stort värde i att våra gäster får komma på sina villkor. Att vara en del av gårdens puls eller bara vara i lugn och ro. Hund, katt, får och höns finns på gården. Använd gårdens studsmatta eller grill. Spela kubb i trädgården eller kasta vikingayxa.

Vi är en aktiv familj som driver Nygårdens B&B och vi kan vårt närområde väl och delar gärna med oss av alla tips och guldkorn. Allt från privata badställen där du kan bada helt ensam, fina fiskeställen samt de bästa restaurangerna och vandringslederna med fantastisk utsikt. Hos oss får du fina tips som få känner till.

Hälsingekusten

Kusten, som är en del av Jungfrukusten, har mycket att erbjuda. Storslagen skärgård, uppsplittrad i en mängd öar, holmar, skär och havsvikar. Lite lagom stor, grönskande och vänlig till sitt uttryck. Längs kusten finns många natursköna platser och mycket att se och göra. De gamla fiskelägena sträcker sig som ett pärlband och ger en fin bild av en uråldrig näring och kultur. In i landet väntar fantastisk natur och kultur.

Hälsingegårdar

Hälsingegårdarna är verkligen Hälsinglands skatt. Ingenstans i Sverige finns en liknade samling stora gårdar, byggda av stolta, självägande bönder. Ett hundratal ståtliga träslott utspridda i landskapet. Ett världsunikt kulturarv med välbevarade målningar, så unika att de 2012 utnämndes till världsarv av UNESCO.  Det finns sju världsarvsgårdar som representerar alla hälsingegårdar. Det finns många sätt att uppleva en Hälsingegård på, alla har sin unika profil med guidning, café eller gårdsbutik. Några erbjuder även boende, en spännande möjlighet att komma kulturarvet riktigt nära, för avkoppling och inspiration.

Loppmarknader

Hälsingland är loppmarknadernas, kuriosamarknadernas, antikmarknadernas och sommarauktionernas landskap. Det finns knappast något svenskt landskap med så många marknader och auktioner per invånare som Hälsingland.

Se tillgänglighet och boka. Från 540 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.