STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem

Mat & dryck

På entréplan i magasinet döljer sig Kapten Billes restaurang och Café. Här stiger du in i en miljö som andas båtliv och närhet till vatten. Det är en rustik restaurang med hjärtligt välkomnande och god stämning.

Här kan du antingen sitta inomhus eller ute på terrassen, där du ser båtarna glida förbi i kanalen medan du avnjuter något gott att dricka och äta. Vi erbjuder kaffe och fika, lunch eller middag. Vi har fullständiga rättigheter och serverar härlig och från grunden tillagad mat. Boka gärna ditt bord i förväg.

Våra öppettider
Högsäsong (10/6-25/8) har restaurangen öppet alla dagar kl. 10.00-21.00. Övrig tid håller vi öppet onsdag-lördag kl. 10.00-20.00 samt söndag kl. 11.00-17.00. I maj och september har vi även öppet tisdagar kl. 10.00-20.00.

Varmt välkommen!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.