STF Kapten Billes Restaurang, Café & Vandrarhem

Grupper

Ett möte på Norsholm/Kapten Billes passar dig som söker en lugn och familjär plats att samlas. Det är till exempel perfekt för återträffar med hela kompisgänget. Du har fria tyglar när du fixar frukost, lagar mat och ordnar med aktiviteter. Här väntar en rofull miljö och personlig atmosfär och du kan ägna dig åt nöjen både inomhus eller ute i de fridfulla och vackra omgivningarna. Vill du slippa planeringen kan vi hjälpa till med måltider och annan service.

Kontakta oss så berättar vi för dig hur just din grupp kan nyttja anläggningen på bästa sätt! Vi har många lösningar för olika typer av grupper.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.