Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Norrköping/ Centralstationen Vandrarhem

Mer om STF Norrköping/ Centralstationen Vandrarhem

Härifrån har du nära till allt vad staden har att erbjuda! Vandrarhemmet ligger på andra våningen i Centralstationens 1800-talsbyggnad. Centralt beläget med stadens puls direkt utanför dörren och alla kommunikationer som tåg, buss, spårvagn, taxi i närheten.

I det herrgårdsliknande stationshuset bor du bekvämt i nyrenoverade rum med sköna hotellsängar. Även våningssängarna i familjerummen har resårmadrasser. På balkongen kan du slå dig ner med en kaffekopp och njuta av utsikten över den gamla järnvägsparken, Karl Johans park med den berömda kaktusplanteringen.

Vi erbjuder enkelrum, tvåbädds/dubbelrum, trebäddsrum, fyrbäddsrum och familjerum. Vissa rum har delad wc/dusch och vissa har privat badrum. Rummen är utrustade med Jensen-sängar, sittplatser, bord, spegel, krokar/galgar för kläder. Det finns även en 8-bäddars sovsal, gemensam för kvinnor och män. Utrustad med låsbara skåp, nyckel hämtas i receptionen mot depositionsavgift.
Våningssängar med resårmadrasser, sittplatser, bord, spegel, krokar/galgar för kläder.

Extrasäng kan ställas in i vissa rum. Barnsäng finns (gratis under 2 år). På vandrarhemmet finns tvättmöjligheter.

Lakan och handdukar ingår i priset. Du bäddar själv på och av. Avresestädning sköts av gästen själv eller så städar vi mot en liten extraavgift.

Även självserveringsfrukost ingår i priset. Gör din egen frukost när det passar dig! Består av bröd, smör, pålägg, juice, mjölk, fil, yoghurt, flingor, kaffe och te och finns tillgängligt i gästköket.

Se och göra i Norrköping
I Norrköping finns ett brett utbud av utställningar, sportevenemang, musikaler, teatrar och shower. För dig som önskar shopping är Norrköping en stad med många möjligheter. Butiker, varuhus och gallerior ligger samlade inom bekvämt gångavstånd och här finns något för alla smaker.
Järnvägsparken, som idag går under Carl Johans Park, är en av Sveriges bäst bevarade parkanläggningar från sekelskiftet. Med sina arkitektoniska former och ljusdekorationer är den ett smycke även på vintern. Den välbesökta Kaktusplanteringen är en årligt återkommande tradition från 1926. Den är Sveriges äldsta motivplantering. Varje år väljs ett nytt motiv som planteras ut med 25 000 växter. Själva planteringen tar ca 4 veckor och har invigning i juni.

Husdjur är tillåtet i vissa rum. Boka i förväg. Extra städavgift tillkommer.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.