STF Nature Shelter Hotel

Upplev

Här på gränsen mellan Skåne, Småland och Halland väntar den vilda naturen samtidigt som avstånden är korta. Vi tänker att du kommer hit för att koppla av och njuta av naturens lugn. Långt från städernas brus. Det 162 m höga berget Åsljunga Klint erbjuder en fantastisk utsikt.

Vandringen är riktigt bra och här passerar Skåneleden SL1 precis utanför hotellet. Leden går från kust till kust, från Sölvesborg till Ängelholm och Båstad. Gå en liten bit och kom tillbaka till oss, eller välj oss för ett eller flera nätters stopp längst vägen.

I skogarna väntar också gott om sjöar med möjlighet till paddling och bad. Åsljungasjön är en populär badplats. Skogarna är rika på bär och svamp. Eller varför inte utforska området på cykel. Vintertid ligger snön och då är det inte långt till skidbackarna i området kring oss som tex Kungsbygget.

Glöm inte att beställa picknic paketet dagen innan ni ska ut och röra på er. Maten smakar alltid godast ute i naturen.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.