STF Nätsjö udde Grythyttan

Hållbarhet

För Nätsjö Udde är klimat, miljö och natur våra viktigaste värden. Hos oss bor du med ett minimalt klimatfotavtryck. Vi är en ”off-grid-anläggning” utan tillförd el (närmsta elledning ca en mil bort och det kommer inte att installeras el på området) och varje stuga har en egen separerande mulltoa. Vid diskning, som sker för hand via sjövatten, rensas vattnet genom en bioanläggning godkänd för ändamålet.

Sängkläder är ekologiska och städprodukterna miljömärkta. Vi källsorterar och alla matrester tas omhand med bokhasifermentering som sedan bidrar till växkraft i vårt lokala kretslopp.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.