STF Musteriet i Djursdala

Mer om STF Musteriet i Djursdala

Djursdala strax utanför Vimmerby i Småland är en kulturskyddad radby med rötter från medeltiden. Här ligger ladorna längst en bygata likt det såg ut i Sverige innan storskiftet förändrade byarna. Här ligger denna gård som idag har förvandlats till ett säsongsöppet boende, musteri och café/restaurang.

Musteriet ligger mitt i byn och här bedrivs traditionell äppelmustning från vår egen äppellund. I ett magasinshus finns vår egen restaurang. Boendet med totalt 9 bäddar finns i det ”röda huset med anor sedan 1800 talet. Ni i bekväma nyinredda rum med tillgång till kök och två matplatser. På gården finns det även höns och islandshästar.

På Musteriet i Djursdala hyr du alltid hela huset, och har därmed exklusiv tillgång till detta för dig och ditt sällskap. Huset går att boka valfritt antal nätter.

Här befinner du dig mitt i Småland och i Astrid Lindgrens hembygd. En rik kulturbygd där du bland annat kan besöka Astrids barndomshem Näs eller Astrid Lindgrens värld. Omgivningarna bjuder även på flera vackra cykel och vandringsleder genom skog och stengärdsgårdar. Missa heller inte Norra Kvills Nationalpark med den över 1000 år gamla Kvilleeken.

Varmt välkommen till oss på Musteriet!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.