STF Mora Målkullan Vandrarhem

Mer om STF Mora Målkullan Vandrarhem

På en världsberömd adress nära Vasaloppsmålet ligger STF Mora Målkullan Vandrarhem. Här känner du Vasaloppets anda under hela året. Vårt vandrarhem består av en byggnad, Målgården. Det är nära till centrum och till vår vackra badplats.

Vasaloppsspåret kliver du på vid Zornmuséet, 300 meter från vandrarhemmet. Trakten runt Mora är full av utomhusäventyr såsom Vasaleden, Orsa Grönklitt och Gesundaberget. Tomteland ligger 15 km från Mora.

Vi har nu under Corona tider vår frukost Buffe Stängd.
Frukosten ersätta av en Frukost påse. Förbokas senast kvällen innan.

Målgården rymmer 12 vackert inredda rum med sköna resårsängar, våningssängar och TV i alla rum. I källaren finns bastu.
Målgårdens kök är ett helt vanligt kök, och har alltså vissa begränsningar under högsäsong.
Det finns gott om toaletter och duschar i "Målgårdens" korridorer. I den "lilla lägenheten" finns både ett litet kök, tv, toa, dusch och dubbelsäng.

Till vårt hus finns goda parkeringsmöjligheter, avgiftsfritt.
Dessutom är det fri tillgång till trådlöst internet.

Vi kan ej garantera parkering vid vandrarhemmet under vasaloppsveckorna 12 feb - 7 Mars 2021.
Parkering finns i Närområdet följ skyltade anvisningar.

Tidig/Sen ankomst?
Om ni är inbokad hos oss och kommer när inte receptionen är öppen, kan ni efter överenskommelse få en kod till ett nyckelfack. Om ni vill checka in innan receptionen öppnar måste ni senast ringa mellan 8-10, samma dag. Ni kan alltid ringa vår jourtelefon om det skulle vara några problem. 070-661 46 68.

*****
Anpassningar med anledning av Corona
För att du som gäst ska känna dig trygg när du kommer till oss i Coronatider har vi gjort nedanstående anpassningar i vår verksamhet. Denna information kan komma att uppdateras löpande.

• Det är endast tillåtet att vistas på vandrarhemmet om man är fri från Corona-symtom. Om man som gäst insjuknar under vistelsen måste man ta kontakt med oss på vandrarhemmet direkt för att lösa snabb utcheckning. Kontakt tas i dessa fall via telefon i första hand.
• Vi har förstärkt städningen.
• Vi är noga med utcheckningstiden kl. 10.00 för städning och vädring. Behöver man ha kvar bagage finns förråd med kodlås utanför.
• Om det bildas kö vid receptionsluckan kommer man att få vänta utanför entrén.
• I köket får endast ett sällskap vara åt gången; man värmer sin mat och tar med sig det man behöver för att sedan i första hand äta i trädgården.
• Under dagtid räknar vi med att ni vistas utomhus i största möjliga mån.
• Det finns handsprit utställda.
• Vi accepterar sen avbokning om man drabbats av Corona-symtom.
• Vi har inte längre frukostbuffé utan erbjuder istället frukostpåsar med smörgås, juice, yoghurt, frukt samt kaffe från automaten.
• Vi erbjuder inte sovsal längre.

*****

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.