STF Mora Målkullan Vandrarhem

Mer om STF Mora Målkullan Vandrarhem

På en världsberömd adress. 20 m från Vasaloppsmålet ligger STF Mora Målkullan Vandrarhem. Här känner du Vasaloppets anda under hela året. Vårt vandrarhem består av en byggnad, Målgården. Det är nära till centrum och till vår vackra badplats.

Vasaloppsspåret kliver du på vid Zornmuséet, 300 meter från vandrarhemmet. Trakten runt Mora är full av utomhusäventyr såsom Vasaleden, Orsa Grönklitt och Gesundaberget. Tomteland ligger 15 km från Mora m.m.

Vår frukostbuffé är öppen kl. 07.30-09:30 alla dagar i veckan. Förbokas senast kvällen innan.

Målgården rymmer 11 vackert inredda rum med sköna resårsängar, våningssängar och TV i alla rum. I källaren finns bastu.
Målgårdens kök är ett helt vanligt kök, och har alltså vissa begränsningar under högsäsong.

Familjerum. Vi har 4-6 bäddsrum för större familjer. Barn 0-3 år bor gratis i mammas/pappas säng med eget sänglinne , Resebarnsäng går att hyra kostnadsfritt i mån av tillgång. Önskar egensäng till barnet samt bädd set räknas barnet som en 4-15 åring.

Det finns gott om toaletter och duschar i "Målgårdens" korridorer.

Till vårt hus finns goda parkeringsmöjligheter, avgiftsfritt. Dessutom är det fri tillgång till trådlöst internet.

Vi kan ej garantera parkering vid vandrarhemmet under vasaloppsveckorna samt Vasaloppets sommarveckor. Parkering finns i Närområdet följ skyltade anvisningar.

Tidig/Sen ankomst?
Om ni är inbokad hos oss, får ni ett inchecknings SMS med en kod till vårt nyckelfack på incheckningsdagen. Var noga med att uppge ett fungerande mobil nr vid bokningen.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.