STF Möja Vandrarhem

Hitta till STF Möja Vandrarhem

Till Möja åker du antingen med Waxholmsbolaget från Strömkajen i Stockholm ända ut till Möja eller tar SL-bussen från Slussen till Sollenkroka brygga på Värmdö och fortsätter med Waxholmsbåt därifrån. Du kan även åka med Cinderellabåtarna eller taxibåt. Tar du egen bil ut till Sollenkroka tänk på att det sommartid är ont om p-platser.
 
STF Möja Vandrarhem ligger i Berg
Sommartid stiger du av i Berg och vi finns på promenadavstånd från ångbåtsbryggan i hamnen. Följ landsvägen förbi Konsum till T-korsningen vid Värdshuset, ta höger så ligger vandrarhemmet på vänster sida efter ca 75m. Vintertid stiger du av i Möja Ström och tar sedan Möjabussen som stannar utanför STF Möja.
 
Med Waxholmsbåt
Dagliga turer går från Stockholm eller Värmdö (Sollenkroka brygga). Restiden från Stockholm till Möja varierar mellan 2,5 - 4 timmar. Från Sollenkroka brygga till Möja tar det ca 1-1,5 timme.
Turlista: www.waxholmsbolaget.se
 
Med Cinderella båtarna
Cinderellabåtarna ut till Möja går från Strandvägen i Stockholm. Deras turer börjar gå fr.o.m. mitten av april. Restid ca 3 timmar.
Turlista: www.cinderellabatarna.com
 
Med Taxibåt
Möja båttaxi AB
Möja båttaxi har fasta turer mellan Sollenkroka och Möja. Resan måste förbokas per telefon 08-98 11 25.
Turlista: www.mojabattaxi.se
  • GPS-koordinater: N59.409078122602°, E18.886591500342°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.