Upplev mer

Boendets huvudsida: STF Millestgården Eco Lodge

I denna västliga del av Åredalen är tempot lite lugnare, samtidigt det lite mer hektiska Åre endast ligger 8 km bort. Åredalen med omnejd bjuder på otaliga aktiviteter vilken årstid du än kommer på besök. Vi strävar efter att Millestgården ska inbjuda till aktivitet och vara en utgångspunkt för områdets fantastiska utbud av saker att göra både vinter och sommartid.

Skidor

Duved ligger i västligaste delen av Åredalen. Tempot är lugnare och backarna är långa, breda och välpistade. Skidsystemet sitter ihop med Tegefjälls liftsystem och skidbussar tar dig snabbt in till centrala Åre. Här gäller samma liftkort och skidbuss som i Åre.

För dig som vill åka längdskidor väntar den jämtländska fjällvärlden. Här finns även välpreparerade skidspår såväl som elljusspår.

Vandring

Från hotellet har du direkt tillgång till vandringsleder längs Indalsälven där du även hittar vackra badplatser och fina fiskeställen. Vill du i stället komma upp på höjd når du fantastiska vyer från Mulfjället via leder direkt från hotellet. Där hittar du även fina tjärnar att fiska i, hjortronmyrar och härliga badupplevelser i Ullåns stenbassänger. Du kan även ta transfer till Storulvåns fjällstation och där nå ett stort antal leder i en fantastisk fjällvärld.

Cykla

Åre är numera ett eldorado även för dig som gillar att cykla.

Fiska

Hela regionen är full av fina fiskevatten.

Gym, relax och bastu

På Millestgården har du tillgång till ett nybyggt gym med stakmaskin, löpband, roddmaskin, fria vikter och det mesta man kan behöva för att hålla kroppen i trim.

I Yogahallen erbjuder vi yoga och meditationsklasser som leds av meriterad yogainstruktör. Sommartid hålls dessa på logen som bidrar med en autentisk och lantlig atmosfär. Det finns även möjlighet att boka privata klasser, enskilt eller för grupp.

Bastubaden är uppskattade både efter skiddagar, vinterbad eller som en egen aktivitet med tvagningsritualer. Vi har stor gemensam bastu på hotellet öppet alla dagar. Du har även möjlighet att boka en upplevelse i bastutältet. Njut av vedeldad bastu på äng, i tält, med jämtländsk hamam-ritual.

Se tillgänglighet och boka. Från 485 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.