STF Millestgården Eco Lodge

Hållbarhet

På Millestgården Eco Lodge sätter vi ett särskilt fokus på ekologiska, klimatsmarta och hållbara alternativ. Driften genomsyras av arbetet med att kontinuerligt minska klimatpåverkan, anläggningen drivs fossilfritt och återbruk utgör alltid ett förstahandsalternativ.

Vi serverar ren mat som lagas på gården av certifierade alt närproducerade råvaror. Vi är delaktiga i lokala och globala rörelser som verkar för en omställning av mathantering.

Vi verkar för social hållbarhet genom att helårsanställd personal samt bistå med praktikplatser, platser för arbetsträning samt etablerings- och nystartsjobb för att bidra till integration på arbetsmarknaden och kulturell mångfald på arbetsplatsen.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.