STF Millestgården Eco Lodge

Grupper

Millestgården Eco Lodge är med sitt tillgängliga och natursköna läge perfekt för grupparrangemang som bröllop, födelsedagar och företagsevent. Möjlighet finns att boka gruppaktiviteter som skogsbad, Jämtlandskt hamam, Qi Gong och Earth flow samt yoga och meditation.

I restaurangen serverar vi upp till 50 sittande matgäster, vilken även går att använda för konferenser eller fest. Ytterligare rum utrustad med videokonferensanläggning finns att tillgå för föreläsningar och konferens för ca 20 personer.

I gårdens tillhörande logbyggnad finns både bar och dansmöjligheter och möjlighet att ta sällskap på upp till 150 gäster. Logen är lämplig för ca 100 sittande gäster.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.