Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Malingsbo Herrgård

Alla våra boenden är utrustade för självhushåll, men vill man ha en bekvämare vistelse kan man få maten lagad. Tack vare samarbete med det lokala företaget Katarina Catering, med säte i Malingsbo, kan man som gäst beställa både frukostbuffé, lunch och middag till rimliga priser. Katarina levererar direkt till villan/stugan på den tid ni kommer överens. Beställning av mat görs i direkt överenskommelse med Katarina Catering. Vi förmedlar gärna kontaktuppgifterna.

Sommartid öppnar vi café, loppis och konstutställning på herrgården. Caféet serverar våfflor, både söta och salta. Matvåfflorna hämtar sina ingredienser från skogen och sjön och räcker gott som en lunchrätt. På de söta våfflorna kan man få allt ifrån vår egen rabarberkompott till färska jordgubbar med citroncrème och rostad mandel, självklart i kombination med generösa mängder glass och grädde. Kolla vår hemsida för aktuella menyer och öppettider.

Se tillgänglighet och boka. Från 460 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.