STF Lysekil Villa Bro

Mat & dryck

På Villa Bro Kök & Bar lagar vi mat från grunden och med lokala råvaror så långt som möjligt. Det finns alltid alternativ för både allätaren och den som föredrar vegetariskt. På Villa Bro kan alla känna sig välkomna. Är du allergisk, gluten- eller laktosintolerant säger du bara till så anpassar vi maten enligt dina önskemål. Vi har ingen speciell meny till barn, men fixar så klart portionerna så även de små blir mätta och glada. Det är bara att prata med oss så löser vi det mesta!

Vi har fullständiga rättigheter och serverar vin, cider och ett noga utvalt utbud av ekologiska ölsorter.
Villa Bro Kök & Bar har öppet under säsong, men tiderna kan variera, så kontakta oss inför ditt besök för att säkerställa att vi har öppet just då!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.