STF Villa Bro

Mat & dryck

På Villa Bro Kök & Bar lagar vi mat från grunden och med lokala råvaror så långt som möjligt. Det finns alltid alternativ för både allätaren och den som föredrar vegetariskt. På Villa Bro kan alla känna sig välkomna. Är du allergisk, gluten- eller laktosintolerant säger du bara till så anpassar vi maten enligt dina önskemål. Vi har ingen speciell meny till barn, men fixar så klart portionerna så även de små blir mätta och glada. Det är bara att prata med oss så löser vi det mesta!

Vi har fullständiga rättigheter och serverar vin, cider och ett noga utvalt utbud av ekologiska ölsorter. Vi direktimporterar vårt vin från småskaliga producenter i Italien och brygger eget öl.

Villa Bro Kök & Bar har öppet under säsong, men tiderna kan variera, så kontakta oss inför ditt besök för att säkerställa att vi har öppet just då!

Om restaurangen är stängd finns Röe Gård (4 km), några pizzerior i Brastad (4 km) och givetvis olika restauranger i Lysekil, Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand.
Vill du köpa med dig mat för att äta hos oss så går det bra. Vi har micro, vattenkokare, kyl, frys, porslin och bestick i vårt sällskapsrum.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.