STF Villa Bro

Grupper

Är ni ett gäng på jobbet som behöver sitta ostört och arbeta ett par dagar? Eller vill du sticka iväg på en resa ihop med kompisgänget? Har du kanske en stor familj eller släkt som vill fira någon högtid tillsammans? Hos oss kan du hyra rum eller hela huset för att umgås ostört.

Vi fixar frukost, lunch, fika och middag efter era önskemål. Tillsammans kommer vi fram till hur just ert upplägg ska se ut. Vi är flexibla och välkomnar gäster med både stor och liten budget. STF Lysekil Villa Bro erbjuder 12 rum med 27 bäddar och i matsalen finns plats för 50 sittande gäster. Skönt häng har man i allrummet eller kring kaminen i växthuset på gården.

Coworking

I huset bredvid Villa Bro finns Bro coworking. Här kan du hyra en kontorsplats för exempelvis en dag eller en vecka. Miljön är personlig och prestigelös och huset bjuder på flera olika arbets- och mötesrum samt kök och gemensamma ytor. Den stora salen ger möjligheter för olika typer av event.
Så välkommen att arbeta i en levande miljö med möjlighet för spännande möten och kontakter och med naturen, boulderinghallen och klätterklipporna utanför.

Kontakta oss direkt, eller gör enkelt en förfrågan i formuläret här på sidan, så återkommer vi!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.