STF Lydde Gård

Boende

På Lydde Gård är rummen så stora som anstår i en förläggargård. De är inredda och färgsatta för att ge lugn, harmoni och hemkänsla. En kakelugn i varje rum sätter pricken över i’et och ger en särskild karaktär. Hos oss sover du i lokalproducerade sängar, utan lacker eller andra främmande material, med ekologiska lakan och kuddar samt täcken av ekologisk ull.

Förutom boende i gårdens charmiga rum finns möjlighet att hyra vår 1700-talsstuga Kronogården eller vårt trivsamma annex Solsidan. I Kronogården och Solsidan har du små pentry. Allt ligger samlat intill varandra och även i stuga och annex ingår bäddat, städ och frukost.

Mer information om respektive rum hittar du när du bokar.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.