STF Lövestad Lilla Rygården B&B

Våra rum

Lilla Rygårdens B&B erbjuder fem individuellt inredda rum med två bäddar/rum i den ombyggda stall-längan. Möjlighet finns att slå samman två av rummen för familjeboende och det är även möjligt att ställa in extra bäddar i tre av rummen. Varje rum har en egen altan med utsikt mot natursköna betesmarker och trädbevuxna kullar.

Bastu, dusch och toaletter finns direkt utanför rummen och är gemensamma för gästerna. Här finns även samlingsrum och ett litet pentry. Utanför hittar du en stor gräsplan där både barn och vuxna kan leka eller sporta.

Vill du ta med din hund finns en liten sovstuga att hyra. Observera att denna inte har dusch och toalett, utan dessa faciliteter finns i längan intill.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.