STF Lövestad Lilla Rygården B&B

Mat & dryck

Vårt café är öppet dagligen i perioden mitten av juni till mitten av augusti.  Här kan du njuta av ditt kaffe i en rogivande, naturskön skånsk miljö. Unna dig en lugn stund på vår innergård eller i den gamla gråstenslängan. Vårt café erbjuder även picknickkorgar med fikabröd som kan avnjutas i hagarna.

I caféet serverar vi lättare luncher samt fika och vårat bröd och våra bakverk är såklart hembakade.  Under sommaren är vår restaurang även öppen för förbokade gäster och på menyn finns bland annat vår specialitet: äkta renskav. Fisk och vegetarisk mat serveras också för den som så önskar. Vi lagar all mat från grunden och har fullständiga rättigheter.

Sällskap på mer än tio personer kan boka en pizzakväll där pizzorna bakas i den gamla bakugnen från 1800-talet. För grupper och konferenser ordnas fika och måltider.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.