STF Loka Brunn Vandrarhem

Mer om STF Loka Brunn Vandrarhem

Loka Brunn är en kulturhistorisk anläggning, naturskönt belägen mellan sjöarna Södra och Norra Loken i Bergslagen, söder om Grythyttan. Här bor du i sköna rum med handfat på rummet, och dusch och wc i korridor. Vattensalongens bad- & spaområde ligger i närheten. Med motionsspår och grönområden runt knuten är anläggningen en komplett hälsoarena.
Vid Loka Brunn har naturen skänkt människor livskraft i snart 300 år. Vid brunnarna samlades både fattiga uslingar och förmögna ädlingar för att kurera sin hälsa. Man drack hälsovatten, badade och fick gyttjemassage. Idag är behandlingarna moderna men målet är fortfarande detsamma – avkoppling och hälsa.
Vid vandrarhemmet finns Nordens enda kurortsmuseum och i närområdet finns även golfbanor, vandringsleder och fiskevatten samt gokart på Karlskoga Motorstadion.

Reception
Mån-lör kl 9-18. Sön kl 9-15.

Boka

Boka genom att kontakta STF Loka Brunn Vandrarhem direkt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.