STF Loftahammar/Trillin Vandrarhem

Mer om STF Loftahammar/Trillin Vandrarhem

Tjust Skärgård är de tusen öarnas rike. I denna vackra skärgård ligger samhället Loftahammar i närhet till havet och naturen. På sommaren blomstrar orten med många turister och ett stort utbud av krogar, nöjen och aktiviteter. Vänligen observera att frukost måste förbokas för att garanteras.

Vandrarhemmet ligger i ortens gamla korsettfabrik. Varje rum har sin egen prägel och tjusning. Det finns dusch och toalett på några rum. Här sover du gott i riktiga sängar. I högsäsong finns en härlig frukostbuffé att avnjuta, mot förbokning.

Loftahammar har blivit ett paradis för golfälskare. Gångavståndet är endast 150 meter till första tee. Golfbanan har 9 hål och ligger i ett naturskönt område. Det är även nära till Pippis Vimmerby och visstaden Västervik ligger bara en timmes bilfärd bort. Den omedelbara närheten till havet och öarna gör sig påmind av marinor, gästhamnar och skärgårdstrafik.

Sedan sommaren 2011 kan du också bo i vårt nya vandrarhemshus som är totalrenoverat i marin stil med tio ljusa rum. Huset ligger i en fin trädgård en liten bit längs Trillinvägen. Namnet Trillin kommer sig av att det förr i tiden låg en vägkrog på samma väg, folket på bygden brukade på sann småländska säga att "en trallin", eftersom vägkrogen låg så pass nära vägkanten. Sedan döptes vägen till Trillinvägen och så småningom även vandrarhemmet.

Varmt välkomna!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.