STF Fjällhornet Resort Ljungdalen

Hållbarhet

För oss är det viktigt att våra gäster får en trygg och säker vistelse, men även att våra vänner, besökare, och anställda känner samma trygghet.

Vi jobbar aktivt med att vår verksamhet ska vara hållbar – därför har vi ordentliga utrymmen för sortering av alla sopor och kompost. Vi använder endast miljövänliga städ- och rengöringsmedel. Vi har installerat en laddstolpe för våra gäster med elbil och vi engagerar oss i vårt lokalsamhälle.

Vi är stolta över att vi har avlagt STFs Hållbarhetslöfte

Bra att veta när du bokar

Du får veckorabatt om du väljer söndag som ankomst- och avresedag. Även rabatt om du bokar långhelg torsdag-söndag eller kortvecka söndag-torsdag.

Vill du boka dagen innan, kontakta Eva Åslund tel +46 10 436 41 08

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.