STF Fjällhornet Resort Ljungdalen

Boende

Våra stugor

Alla stugor har välutrustade kök, braskamin och TV. På anläggningen finns dessutom en gemensam storstuga med sällskapsrum, kök och toaletter, utmärkt för grupper som vill umgås, äta och laga mat tillsammans. Dessutom finns en gemensam bastuanläggning med dam- och herrbastu samt duschar. Till en del av våra stugor kan du även ta med dig husdjur. Wifi finns i den allmänna lokalen (ej på rummen)

Tälta hos oss

Känn dig varmt välkommen att slå upp ditt tält på avsedd, markerad plats här hos oss på STF Fjällhornet Resort. Här finner du en fantastisk orörd natur – en idealisk utgångspunkt för korta och långa vandringar, fisketurer eller bär- och svampplockning.

I priset ingår tillgång till gemensamt, fullt utrustat kök, sällskapsrum och toaletter i Storstugan. Duschar och bastu finns i separat byggnad på anläggningen. I den nya grillkåtan har du möjlighet att laga din mat, koka en kanna kaffe eller bara njuta en stund. Det finns muurikkahäll, våffeljärn och kaffepannor att låna. Behöver du matinspiration finns kokböcker för ”utomhuskockar” i Storstugan.

För din säkerhet

Om olyckan skulle vara framme finns hjärtstartare, larmtelefon och första förband i Storstugan.

Hållbarhet

Vi jobbar aktivt med att vår verksamhet ska vara hållbar, även för dig som tältande gäst – Därför har vi ordentliga utrymmen för sortering av alla sopor och kompost. Vi har installerat en laddstolpe för våra gäster som kommer med elbil.

Kostnad per natt

300 kronor/tält. Betalning sker i förskott via Swish, kreditkort eller kontant till stugvärden.

Bokning av tältplats

Tältplats bokas direkt på plats i mån av tillgång – ingen onlinebokning och endast förskottsbetalning på plats.

Bra att veta när du bokar

Du får veckorabatt om du väljer söndag som ankomst- och avresedag. Även rabatt om du bokar långhelg torsdag-söndag eller kortvecka söndag-torsdag.

Vill du boka dagen innan, kontakta Eva Åslund tel +46 10 436 41 08

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.