Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Ljugarn Vandrarhem

Det vackra stenhuset är det f.d. tullhuset och här bor du i två- eller flerbäddsrum. Då vandrarhemmet invigdes 1966 betecknades det som Sveriges modernaste med toaletter på rummen och väggfasta våningssängar. De väggfasta sängarna finns kvar än idag, och ger rummen en alldeles speciell känsla.

I huvudbyggnaden, som består av två våningar, finns det totalt 31 bäddar. Dessa är fördelade på 2, 4, 5 och 6 bäddsrum med toalett samt 2 x 2 bäddsrum med toalett i korridor. För dig som behöver spjälsäng går det bra att hyra i 2 bäddsrum med toalett, 5 bädds och 6 bäddsrummen.

I huvudbyggnaden finns ett samlingsrum. Duschrum och gästkök är beläget i servicehuset intill. Gästköket är utrustat med kyl och frys och här kan ni laga både frukost och middag. Som gäst har ni även tillgång till grillarna i trädgården.

Linne finns att hyra, beställ det gärna innan ankomst så finns de på rummet vid ankomsten. Vi erbjuder även möjlighet att köpa till slutstädning.

Vänligen observera att vi inte har möjlighet att erbjuda frukost och att vårt vandrarhem är helt djurfritt.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.