STF Grimsnäs Herrgård B&B

Hitta till STF Grimsnäs Herrgård B&B

STF Grimsnäs Herrgård ligger i Ljuder socken, cirka 3 kilometer söder om samhället Skruv och 9 kilometer sydöst om Lessebo. Kör du hit och passerar samhället Lessebo (på väg 25 mot Kalmar), tar du höger på absolut sista vägen, innan du kör ut ur samhället (det är skyltat Ljuder och B&B-symbol). Kör några hundra meter, passera en järnvägsövergång och håll till vänster. Du är nu på rätt väg. När du passerat Ljuder kyrka är det cirka 2 kilometer kvar. Vi finns på vänster sida av vägen.
 
Är du i samhället Skruv så kör du ut i södra utfarten mot Älmeboda och efter 2 kilometer det tydligt skyltat till STF Grimsnäs Herrgård.
  • GPS-koordinater: N56.668716870673°, E15.334813789917°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.