STF Grimsnäs Herrgård B&B

Grupper

Välkommen att boka din fest, föreningsträff, konferens, släktträff eller bröllop hos oss på Grimsnäs Herrgård. Större grupper kan boka hela hus under hela året, för träffar av olika slag.

Planerar du bröllop? Vigsel kan arrangeras i paviljongen, trädgården eller i Ljuders fina kyrka 1 kim från herrgården.

För konferensgäster erbjuder vi hela byggnaden för er själva. Gott om plats att vara på med lugn och ostörd natur runt omkring. Skogen med sin rena luft & lugnande effekt bjuder på möjlighet till uppfriskande pauspromenad.

Det finns också möjlighet att koppla på till minnesvärda aktiviteter som att bada vedeldad badtunna med himlen som tak, prova öl, tillverka eget papper på Handpappersbruket i Lessebo eller kanske arrangera en klassisk femkamp.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.