Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Lidköping Vandrarhem

Hitta till STF Lidköping Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger centralt vid Gamla stadens torg. Järnvägsstation och bussar ligger endast några minuters gångväg från vandrarhemmet. Ett av landets största torg, med stor torghandel varje lördag ligger bara tre minuter från oss. Ett flertal olika restauranger/pubar finns i kvarteren runt oss. Ett tiotal parkeringsplatser finns intill oss med fri parkering nattetid.
  • GPS-koordinater: N58.502552°, E13.161203°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.