STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Mer om STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger i ett skönt skogsområde strax norr om Lärbro på norra Gotland. Här bor du i nyrenoverade dubbelrum och familjerum i tre huslängor. Du har tillgång till gästkök, dusch, toalett och tv i alla hus. Välj själv om du vill ta med egna lakan, städa och laga maten själv. Eller beställ full service så behöver du bara packa väskan. Du kommer fram till en bäddad säng och låter oss ta hand om matlagningen och städningen. Alla rum har gratis Wi-Fi.

Vår restaurang Astuen har öppet varje dag under högsäsong och helgöppet under lågsäsong. Här njuter du av våra pizzor eller äter en god middag från vår à la carte-meny i en inbjudande atmosfär. På sommaren serverar vi även frukost. Fullständiga rättigheter.

På vandrahemmet finns ett av Gotlands största gym: Helheten. Här kan du gymma på egen hand eller med hjälp av våra professionella instruktörer. Gymmet är på ca 1300 m2 med ett femtiotal stationer samt ett rejält utomhusgym. Som vandrarhemsgäst tränar du gratis. Här finns även bastu, massage, boxning, naprapat, frisör och sportfiskebutik.

Runt vandrarhemmet finns stora grönområden med vollybollplan, hängmattor, fotbollsplan, leksaker och grillar. Vi hyr ut cyklar, longboards och kajaker. Passa också på att besöka museet på vårt vandrarhem. Här finns ett av Gotlands fem militärhistoriska museer - Lärbro Krigssjukhus Museum som är mycket välbesökt med sin historia från andra världskriget.

Stora delar av vandrarhemmet är renoverat och alla möbler utbytta 2012-2015. Sällskapsdjur är tyvärr inte tillåtna.

Nattlig ankomst är inga bekymmer, bara maila eller ring oss i förväg. Receptionen hittar du i anslutning till gymmet.

I byn Lärbro finns två restauranger, livsmedelsbutik, bensinmack och den fina handelsträdgården Röcklinger som är värd ett besök.

Se och göra
Besök Fårö (15 km), Slite (8 km), Lummelundagrottorna (30 km) och Visby (35 km). Bada i det populära kalkstensbrottet ”Blå Lagunen” i Ar (23 km). Med bil når du minst tre fina stränder på mindre än 12 minuter.

Motorbanan Gotland Ring ligger ett stenkast bort. Paddla kajak i Slite skärgård (4 km). Köp lammskinn och skinnprodukter från ekologiskt uppfödda lamm på Pavalds Gård i Lärbro.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.