STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Grupper

Bröllop, fiskegänget, arbetslaget, kören, skolklass, konfirmation, MC el bilåkare som ska köra på ringen, eller kanske träningslägret? Det är till oss ni ska komma. Vi har plats!

Totalt har vi 85 bäddar i 34 rum, uppdelade i tre olika hus. Ett eget hus innehåller ca 30 bäddar, då har man möjligheten att umgås med andra eller ha ett eget hus för er själva.

Alla husen har eget kök och sällskapsrum där det går att äta, umgås eller ta det lugnt och läsa en bok.

Husen ligger utspridda på en stor tomt. Det finns gott om ytor för utomhusaktiviteter och grillning. Vi har även en egen fotbollsplan vilket är mycket uppskattat.

Du kan välja att endast hyra rummet , men vi har också helpension och då ingår mat från restaurangen. Varför inte göra en kombo där du lagar maten själv vissa dagar och bli serverad restaurangmat andra dagar?

För samtliga grupper kan vi även skräddarsy aktiviteter tillsammans med våra er och våra partners.

Alla våra rum har wi-fi.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.