STF Laholm Vandrarhem

Mer om STF Laholm Vandrarhem

Laholm, ”pärlan vid Lagan”, ligger nära till allt på västkusten. Här finns staden med vindlande medeltidsgränder, Sveriges längsta sandstrand och ypperligt fiskevatten. En liten bit bort ligger den öppna slätten och den lika djupa som mörka skogen.

Vandrarhemmet är en trivsam anläggning mitt i Laholms centrum, på bekvämt gångavstånd till det mesta. Koppla av med en promenad längs Hälsans Stig, en naturskön slinga för kropp och själ i omväxlande miljö. Eller besök Mellbystrand med Sveriges längsta sandstrand. Nedanför Strandhotellet hittar du windsurfing, naturistbad och friluftsbad. Från vandrarhemmet är det 500 meter till Lagan som erbjuder storartat fiske i en av Sveriges bästa lax- och öringälvar.

Vi har en trivsam och välrenommerad anläggning som ligger centralt vid lummiga stadsparken. Omgivningarna är rofyllda och lugna. Vi har helårsöppet och är ett populärt konferens- och lägercentrum med bra boende, god mat – allt till förmånliga priser. Vi erbjuder frukostbuffé mot förbokning större delen av året.

Hos oss på vandrarhemmet är valmöjligheterna många – du kan bo i eget rum, köpa frukost under säsong, beställa en färdigbäddad säng, hyra linne och städning. Det finns gratis Wi-Fi. Här finns konferensrum, matsal, bastu, tvätt- och torkrum och en stor avgiftsfri parkering. Babysäng finns att boka kostnadsfritt för dig som reser med små barn.

Vår förhoppning är att Laholms vandrarhem är det självklara valet för er som till ett förmånligt pris vill bo, konferera, ha kalas eller lägerverksamhet mm.
Hjärtligt välkomna!

Under jul, nyår och trettonhelgen är det obligatorisk förbokning

Service i receptionen
För er bekvämlighet finns att köpa bl.a. tandborste, tandkräm, rakhyvel, schampo samt lite sött och salt godis. Badrock, sänglinne och handduk kan hyras och hårfön finns att låna.

Strykjärn och strykbräda finns att låna.

Källsortera Laholms vandrarhem jobbar miljömedvetet och du som gäst kan hjälpa till.
I korridorerna och i gästköken finner ni de olika sorteringsbehållarna.

Tvätt- torkrum och torktumlare finns i källaren. Pris: 20:-/maskin (inkl. torktumlare och torkrum) Tvättmedel finns att köpa i receptionen.

Bastu, biljardbord och extra duschrum finns i källaren.

*****
Anpassningar med anledning av Corona
För att du som gäst ska känna dig trygg när du kommer till oss i Coronatider har vi gjort nedanstående anpassningar i vår verksamhet. Denna information kan komma att uppdateras löpande.

• Hos oss i Laholm finns lugnet och ni bor tryggt i enskilda rum med eget wc, handfat med tvål och TV på rummet.
• För att vårt boende ska vara extra tryggt så har vi har utökat vår städning med nya rutiner där alla logirum och allmänna ytor rengörs regelbundet med desinfektionsmedel.
• Vi har breddat avstånden mellan borden i vår luftiga matsal och för er som vill sitta ute finns vår trevliga innergård.
• Vi har märkt upp med avståndsmarkeringar för att enkelt kunna hålla avstånd och vi tillhandahåller handsprit.
• Om ni vill använda vårt gemensamma gästkök så är det öppet för enbart ett sällskap åt gången, tvål och handsprit finns även tillgängligt där.
• Ni har möjlighet att checka in helt utan fysiskt kontakt om så önskas genom att boka och betala i förväg.

Hjärtligt välkomna!

*****

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.