STF Laholm Vandrarhem

Mer om STF Laholm Vandrarhem

Laholm, ”pärlan vid Lagan”, ligger nära till allt på västkusten. Här finns staden med vindlande medeltidsgränder, Sveriges längsta sandstrand och ypperligt fiskevatten. En liten bit bort ligger den öppna slätten och den lika djupa som mörka skogen.

Vandrarhemmet är en trivsam anläggning mitt i Laholms centrum, på bekvämt gångavstånd till det mesta. Koppla av med en promenad längs Hälsans Stig, en naturskön slinga för kropp och själ i omväxlande miljö. Eller besök Mellbystrand med Sveriges längsta sandstrand. Nedanför Strandhotellet hittar du windsurfing, naturistbad och friluftsbad. Från vandrarhemmet är det 500 meter till Lagan som erbjuder storartat fiske i en av Sveriges bästa lax- och öringälvar.

Vi har en trivsam och välrenommerad anläggning som ligger centralt vid lummiga stadsparken. Omgivningarna är rofyllda och lugna. Vi har helårsöppet och är ett populärt konferens- och lägercentrum med bra boende, god mat – allt till förmånliga priser.

Hos oss på vandrarhemmet är valmöjligheterna många – du kan bo i eget rum, köpa frukost under säsong, beställa en färdigbäddad säng, hyra linne och städning. Det finns gratis Wi-Fi. Här finns konferensrum, matsal, bastu, tvätt- och torkrum och en stor avgiftsfri parkering. Babysäng finns att boka kostnadsfritt för dig som reser med små barn.

Vår förhoppning är att Laholms vandrarhem är det självklara valet för er som till ett förmånligt pris vill bo, konferera, ha kalas eller lägerverksamhet mm.
Hjärtligt välkomna!

Under jul, nyår och trettonhelgen är det obligatorisk förbokning

Service i receptionen
För er bekvämlighet finns att köpa bl.a. tandborste, tandkräm, rakhyvel, schampo samt lite sött och salt godis. Badrock, sänglinne och handduk kan hyras och hårfön finns att låna.

Strykjärn och strykbräda finns att låna.

Källsortera Laholms vandrarhem jobbar miljömedvetet och du som gäst kan hjälpa till.
I korridorerna och i gästköken finner ni de olika sorteringsbehållarna.

Tvätt- torkrum och torktumlare finns i källaren. Pris: 20:-/maskin (inkl. torktumlare och torkrum) Tvättmedel finns att köpa i receptionen.

Bastu, biljardbord och extra duschrum finns i källaren.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.