Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Kullagårdens Wärdshus

Möten, event & konferens i storslagen miljö 

Den storslagna naturen på Kullaberg gör under för alla sorters möten, stora som små. Att ha vandringleder precis utanför entrén som gör det enkelt att ta en promenad i pausen eller en joggingrunda innan frukosten bidrar till lyckade möten.  

På Kullagårdens Wärdshus är det småskaligt och på era villkor. Ni kommer att vara de enda konferensgästerna vilket skapar ett lugn och en trygghet med hög integritet för er som företag. Här erbjuds full service i form av måltider, logi och aktiviteter såväl som bekväma mötesrum. Ofta arrangeras matlagningskurser som är mycket uppskattat. Då delas deltagarna in i tre lag som förbereder kvällens middag och gästerna får även själva servera sina rätter. Mat och vinprovning i samarbete med Kullabergs vingård är också mycket uppskattat. 

Med naturen runt hörnet skapas även rika möjligheter att kombinera mötet med allt från en promenad i bokskogen till längre vandring, klättring, tumlarsafari och mycket mer. Ett nära samarbete med de kunniga Kullabergsguiderna skapar förutsättningar för upplevelser att minnas.  Välkommen att kontakta oss för offert och dialog. Vi arbetar alltid med gästens önskemål i fokus.  

Fest & Bröllop

Skapa minnen för livet genom att fira era stunder på Kullagårdens Wärdshus. Oavsett om det är bröllop, dop, födelsedag eller en fest, är de vackra omgivningarna den perfekta platsen för minnesrika upplevelser.  

Att få vigas i storslagen natur gör er redan minnesvärda dag extra speciell. Varför inte på klipporna vid Kullens Fyr eller under ett gammalt knotigt träd i den lummiga bokskogen? Det finns oändligt många möjligheter till en oförglömlig vigsel i vackra Kullaberg. 

På Kullagårdens Wärdshus arrangeras både små och stora sammankomster, med plats för upp till 80 personer beroende på möblering. De vackra lokalerna kan anpassas efter storlek och behov, med möjlighet att skapa bar i ett rum och dansgolv i ett annat. Skräddarsy en meny som passar er dag – allt från gastronomiska 5-rätters till smårätter till nattamat efter dansen. De duktiga kockarna komponerar ihop rätter på lokala råvaror utifrån säsong.  

Möjligheterna är oändliga! Välkommen med din förfrågan! 

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.